Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen som ny student till Naturvetenskapliga fakulteten hösten 2023!

Vår fakultet är den del av Göteborgs universitet som samlar utbildning och forskning inom områdena naturvetenskap, matematik och kulturvård. Hos oss pluggar cirka 7 500 studenter, och vi har knappt 800 anställda forskare, lärare och stödpersonal.

Vi kommer att fylla på den här sidan med information inför höstterminens start, så kika gärna in fler gånger. Välkommen till oss!

Information från studentkåren

Naturvetarsektionen vid Göta studentkår representerar alla studenter och doktorander vid Naturvetenskapliga fakulteten. De arbetar med utbildningsbevakning, arbetsmiljö och studiesociala frågor. Det är också Naturvetarsektionen som arrangerar insparken för nya studenter - ett tillfälle att träffa andra nya studenter.

Tips för studenter

Akademiskt språk och skrivande

Funderar du på hur du kan utveckla ditt skrivande och tal i akademiska sammanhang? Hos enheten för akademiskt språk (ASK) kan du till exempel diskutera din text med andra studenter, boka handledning eller träna grammatik.

Studentkort och rabatter

Sidansvarig: Camilla Persson|Sidan uppdaterades: 2023-06-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?